Extra Stout Theatersport

Extra Stout bij jou – zoals jij dat wilt!

Workshop Theatersport

Plezier, creativiteit, energie, samenwerking en vertrouwen in jezelf en de ander; het is allemaal essentieel voor het opzetten van een geslaagde scène. Dit maakt theatersport tot de perfecte groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of vrijgezellendag. In onze workshop worden de basiselementen van theatersport op een simpele en leuke manier overgebracht. Geschikt voor jong, oud, ervaren, onervaren en alles daar tussenin!

Voorstelling op locatie

Theatersport is door de publieksinteractie en positieve sfeer een ideale manier om een publiek op te warmen, te prikkelen en te vermaken. Wij spelen dan ook regelmatig op locatie, bijvoorbeeld op congressen, teamdagen en feesten. Voorstellingen kunnen klein en groot zijn en omdat we dol zijn op improviseren stemmen we onze voorstelling moeiteloos af op de groep die we voor ons hebben.

Aanvragen →

Sander Ambrosius: (voorzitter theatergezelschap Klein Theater Doetinchem)
"Nog elke keer denk ik terug met een glimlach"
lees meer...“Het is erg leuk om te zien dat het enthousiasme steeds groter wordt naarmate de workshop vordert. Nog elke keer denk ik terug met een glimlach, en ben ik stiekem andere reacties aan het bedenken op de situaties die we hebben neergezet.”

Aanvragen →

Ad van Hout: (organisator Onderwijsdag Radboud Universiteit Nijmegen)
"Hilarische momenten met veel gelach"
lees meer...“Extra Stout was voor ons een gouden tip toen we zochten naar een luchtige afsluiting van de jaarlijkse Onderwijsdag van de Radboud Universiteit van 2013. In het voorbereidend gesprek bleek al dat Extra Stout aan een paar woorden genoeg heeft om goed aan te kunnen voelen wat de opdrachtgever van hen verwacht. Op de dag zelf gaven de vier theatersporters van Extra Stout op een creatieve en soms heel fysieke wijze invulling aan abstracte ‘jargon’-begrippen als onderwijsintensivering en binding. Dat leidde tot hilarische momenten met veel gelach onder de deelnemers aan deze Onderwijsdag.

Extra Stout dus, wat mij betreft: warm aanbevolen.”
Paul Braam: (Oud Burgeren Gasthuis)
"Subtiel, humoristisch en up-tempo"
lees meer...“Als opening van de kerstviering van OBG, wisten de spelers van Extra Stout wel raad met de suggesties vanuit de zaal. Kerstmis werd vanuit de meest onverwachte kanten belicht en benaderd, uitgebeeld in kleine eigentijdse kerstverhaaltjes. Subtiel, humoristisch en up-tempo. Een gepaste en geslaagde opmaat voor de rest van de kerstviering.”